Patates acompanyades d’una salsa d’alioli i salsa brava d’elaboració pròpia.
Patates acompanyades d’una salsa de formatges d’elaboració pròpia.
Patates acompanyades d’una salsa de kètchup amb espècies d’elaboració pròpia.
Patates acompanyades de salsa de formatge cheddar amb jalapeños i vedella esfilagarsada cuinada a baixa temperatura.
Pa Bao amb pollastre esfilagarsat i salsa hoisin.
Pa Bao amb carn esfilagarsada de vedella, salsa barbacoa i picada de farigola.
Pa Bao amb carn esfilagarsada de porc acompanyat de salsa agridolça.
Pa Bao amb farciment de pebrot verd i vermell juntament amb ceba acompanyat d’un deliciós pesto d’avellana.
Natxos fets al moment coberts per una salsa de cheddar i carn esfilagarsada de vedella, guacamole salvaje i jalapenys.
Trossos de pit de pollastre marinat amb espècies i acompanyat de salsa de iogurt.
Vedella de Vic tallada a ganivet sobre lila de milfulles amb tocs de mostassa de Dijon i ou a baixa temperatura.
Salmó macerat amb salsa de soja i farcit amb mango, alvocat i vinagreta de sèsam.
Lamines de pop amb vinagreta de cítrics i emulsió d’olivada negre.
Làmines de batalla amb vinagreta de maracuyà i pols d’alga.
Verduretes en tempura acompanyades d’hummus casolà.
Burrata amb tomàquet cherry confitats i all, pesto d’avellanes de Reus i mel de chiles.
Barreja d’encimas, ceba i tomàquet.
Barreja d’encimas, tomàquet, pit de pollastre arrebossat, bacon fregit, pa torras, formatge parmesà i ceba cruixent. Tot amb salsa cèsar casolana.
Barreja d’encimas, tomàquet cherry, poma, pera, nabius, formatge de cabra a la planxa i nous amb vinagreta agredolça de mel i mostassa.
Pa fet de massa mare, 220gr d’hamburguesa barrejada amb castanya brasejada, tartufata de crema de castanyes, pernil km 0 i rovellons.
Pa fet de massa mare, enciam, tomàquet, hamburguesa Heura, verdures aromatitzades (pebrot vermell i verd, ceba, albergínia i carbassó) i salsa de pesto d’avellanes.
Pa fet de massa mare, base de ruca, carn desfilagrassada (opció vedella, pollastre o porc) amb la nostra salsa casolana cuinada al forn a baixa temperatura, bacon i formatge emmental.
Pa fet de massa mare, base d’enciam, tomàquet, hamburguesa de vedella casolana, formatge provolone a la planxa acompanyat de salsa de bolets, foie i formatge parmesá ratllat acompanyat d’oli de tòfona.
Pa fet de massa mare, hamburguesa de vedella casolana, xili amb carn mexicana, salsa cheddar, guacamole i trossos de «nachos» i acompanyada de «nachos» casolans
Pa fet de massa mare, base de ruca, rodanxes de tomàquet, pollastre marinat i arrebossat amb Panko, guacamole, «pico de gallo» i salsa agridolça.
Pa fet de massa mare, base d’enciam, tomàquet confiât, pollastre marinat i arrebossat amb Panko, formatge Brie amb la nostra salsa brava i allioli amb ceba cruixent Per finalitzar.
Pa fet de massa mare amb base de ruca, rodanxes de tomàquet, tires de pollastre a l’estil Kentucky, formatge de cabra a la planxa, avellanes picades de Reus acompanyat de salsa de mel i mostassa.
Pa fet de massa mare, cogombre agredolc, secret de porc adobat al forn, bacó, formatge emmental fos, salsa de mel i mostassa, patates palla i acompanyat de xips de boniato.
Pa fet de massa mare, enciam, rodanxes de tomàquet, hamburguesa de vedella casolana, carn desfilagrassada cuinada amb la nostra salsa casolana amb crema de cheddar i ceba cruixent.
Pa fet de massa mare, base de ruca, rodanxes de tomàquet, hamburguesa de vedella casolana, formatge provolone, bolets i tot acompanyat amb salsa de pesto d’avellanes.
Pa fet de massa mare, base de ruca, rodanxes de tomàquet, hamburguesa de vedella casolana, rodanxes de pinya, formatge de cabra a la planxa acompanyada de salsa de mel i mostassa acabada amb ceba cruixent per sobre.
Pa fet de massa mare, base de ruca, rodanxes de tomàquet, hamburguesa de vedella casolana, ceba caramel·litzada, foie a la planxa acompanyada de salsa de fruites del bosc.
Hamburguesa a la planxa sense pa acompayada de patates.
Pa fet de massa mare, hamburguesa de vedella casolana, formatge fumat, costella de porc desfilagrassada, bacó, salsa barbacoa i patates palla.
Pa fet de massa mare, tomàquet confitat, llonganissa, anells de ceba cruixents i salsa d’allioli.
Pa fet de massa mare, doble carn «smash», formatge fumat, bacó, anells de ceba cruixent, cogombre i salsa de Jack Daniels.
* Rodanxes de tomáquet
* Enciam
* Ruca
* Formatge de Cabra (2€)
* Formatge brie
* Formatge provolone (2€)
* Formatge emmental
* Salsa de formatge
* Foie (2€)
* Bolets
* Pernil (2€)
* Bacon
* Ceba confitada